SINDIRGI BELEDİYESPOR RAKİBİNE GÖZ AÇTIRMADI, EFSANELER UNUTULMADI

Sındırgı Belediyespor Rakibine Göz Açtırmadı, Efsaneler Unutulmadı

Süper ligin tartışmasız lideri Sındırgı Belediyespor başarısını koruyor. Deplasmanda kazandığı iki mücadelenin ardından kendi evindeki ilk karşılaşmada da rakibine göz açtırmayan Sındırgı Belediyespor taraftardan da tam destek buldu.

7 Ekim Pazar günü 15.00’de Sındırgı Atatürk Stadyumunda gerçekleşen Sındırgı Belediyespor – Havran Fatih Belediyespor karşılaşmasında Sındırgı rakibinin kalesi ile buluşturduğu 5 golle galibiyeti göğüsledi. Maçın Gollerine; 24 ve 73 te Furkan, 37. Dakikada Rıdvan (Penaltı), 51 ve 65. Dakikalarda Ercan imza attı.

2017-2018 sezonunda ligi namağlup tamamlayarak bir ilke imza atan Sındırgı Belediyespor da aynı hedef bu sezonda da devam ediyor. Süper Ligi de namağlup tamamlayarak geleneği sürdürmeyi hedefleyen Sındırgı Belediyespor ilk üç karşılaşmada aldığı galibiyetle hedefine emin adımlarla ilerliyor.

Takım kaptanı Rıdvan Bal “ Biz büyük bir aileyiz. Başkanımızın, taraftarlarımızın bize olan desteğine biz de galibiyet armağan ediyoruz. Takım arkadaşlarımla geçtiğimiz sezon bir başarıya imza attık, bize inansınlar güvensinler, hedef Bal ligi. Bu yıl da Şampiyon Sındırgı Belediyespor olacak.” Sözleri ile düşüncelerini dile getirirken, Antrenör Niyazi Sayak da “ Hedef namağlup ligi tamamlamak. Bunu daha geçtiğimiz sezonda iki takımımızla da gerçekleştirdik. Bu yıl da namağlup ligi tamamlayarak BAL Ligine yükseleceğiz. Taraftarımıza da büyük iş düşüyor. Takımımıza sahip çıksınlar. Onların tezahüratları bize güç veriyor. Başta Belediye Başkanımız Ekrem Yavaş’a, kulüp başkanımıza, yönetimimize, taraftarlarımıza ve oyuncularıma teşekkürler. “ dedi.

Tribünleri dolduran taraftar da Sındırgı Belediyesporu takımına sahip çıkarak yalnız bırakmıyor.

Efsane Sporcular da Unutulmuyor

Sındırgı Belediyespora gönül vermiş, bir zamanlar sahalarda şimdilerde gönülden destek veren efsane futbolcular da unutulmuyor. Sındırgı Belediyespor yönetimi ve Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş tarafından efsanelere devre arasında plaket takdimi gerçekleştirildi.

İlk hafta Mehmet SUNAY,Şemsettin İDİ (Tores) ve Hasan PAZAR (Tır Hasan)’ a plaketleri AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Atla ve kulüp başkanı Sebahattin Altıntaş tarafından verildi. Uygulamanın her hafta efsanelerle devam edeceği belirtildi.

BAŞKAN YAVAŞ'IN ÇANAKKALE ZAFERİ MESAJI
SADECE ÜRÜNLERİNİ DEĞİL, SINDIRGIYI MARKA HALİNE GETİRDİK