SINDIRGI GÜREŞ TAKIMI TÜRKİYE'YE PEHLİVAN YETİŞTİRİYOR

Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde Belediye Başkanı Ekrem Yavaş himayelerinde gençleri spora yöneltmek ve ata sporunu yaşatmak adına kurulan güreş takımında yetişen pehlivanlar ilçeyi Türkiye'nin çeşitli kulüplerinde de temsil edecek.

Sındırgı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde pehlivan yetiştiren Belediye Güreş takımında birçok başarıya imza atan Ali Yıldız ve Burak Korkmaz isimli pehlivanlar İzmir Gaziemir belediyesi güreş takımında kol bağlayacak.

Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş yaptığı açıklamada “ Şimdilerde ilçemizi, ilimizi ve ülkemizi en güzel şekilde temsil eden Cengiz Ünder' de Sındırgı belediyesi futbol okulunda spor hayatına başlamış ve kendini geliştirerek dünya yıldızları arasında girmişti. Pehlivanlarımızın da başarılarını devam ettirmelerini kendilerini daha iyi geliştirerek yeni Şerif Pehlivanlar olarak ilçemizi en güzel şekilde temsil etmeleri yolunda başarılar diliyorum. Amacımız genç neslin ufkunu açmak, onları boş işler ve kötü alışkanlıklardan uzak tutarak geleceğe daha emin adımlarla koşmasını sağlamak. Her iki pehlivanımıza başarılar diliyor, ailelerine de teşekkür ediyorum. Spora ve sporcularımıza olan desteğimiz her zaman devam edecek.” Dedi.

Başkan Yavaş'ın Çanakkale Zaferi Mesajı
SADECE ÜRÜNLERİNİ DEĞİL, SINDIRGIYI MARKA HALİNE GETİRDİK