SINDIRGI’DA JEOTERMAL İŞLEMLERİ ARTIK SIN-JET A.Ş. TARAFINDAN YÜRÜTÜLECEK

Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde geçtiğimiz aylarda alınan meclis kararı neticesinde vatandaşların çeşitli sıkıntılar yaşadığı ve Sındırgı Jeotermal A.Ş. tarafından yürütülen Jeotermalle ısınma işleri artık Sındırgı Belediyesi iştiraki SIN-JET tarafından yürütülecek.

Vatandaşlara daha iyi bir hizmet sunabilmek ve her koşulda muhattap bulabilmelerini sağlamak adına aylardır süren idari, hukuki, teknik çalışma encümen ve daire müdürleri huzurunda yapılan pazarlık neticesinde nihayete erdi. Sındırgı Jeotermal A.Ş. ve Sındırgı Belediyesi arasında sözleşme imzaları atıldı. İlçemize hayırlı ve uğurlu olsun

Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş yaptığı açıklamada “ Yükümüz ağır, sorumluluğumuz çok ama,bizlerin ve ekibimizin gayreti,milletimizin desteği ve duası ,Rabbimin yardımı ile bu ağır işin altından kalkacak güce sahibiz. İnşallah en kısa süre içerisinde geçiş işlerini tamamlayarak vatandaşlarımızın sorunlarını gidermeye başlayacağız. Jeotermal ilçemiz adına büyük bir nimet. Bizler de bu güzelliği daha ileriye taşımak ve vatandaşlarımıza kaliteli hizmet verebilmek adına bu işin altına girdik. Gerçekleştireceğimiz basın açıklaması ile halkımıza iş takvimi konusunda bilgilendirme yapacağız. İlçemizin yıllardır hayali olan sıcak suyu Türkiye’nin en uzun isale hattı olan 24 km mesafeden getiren Sındırgı Jeotermal firması yetkilileri Gökhan ve Özgür Beye teşekkür ederiz. İlçemize hayırlı ve uğurlu olsun.” Dedi.

BAŞKAN YAVAŞ'IN ÇANAKKALE ZAFERİ MESAJI
SADECE ÜRÜNLERİNİ DEĞİL, SINDIRGIYI MARKA HALİNE GETİRDİK