DEVLET ELİ GÖNÜL KAZANDI TAŞ' IN İLK MİSAFİRİ KOMŞULARI OLDU

Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde Sındırgı Belediyesi sosyal belediyecilik projelerini sürdürüyor. Elden ele evden eve kampanyası ile eşya ve giysi yardımı, evde bakım hizmeti, ev temizliği ve birçok ayrı alanda kamu kurum ve kuruluşları ile ortak hizmet veren Sındırgı Belediyesi ihtiyaç sahiplerine anında çözüm sunuyor.

Büyükdağdere mahallesi sakinlerinden iki yıl öncesinde annesini kaybeden ve maddi sıkıntılar içerisinde yaşam mücadelesini sürdüren Kadir Taş' a devlet eli uzandı.

Hayırsever vatandaş Ender Çevik tarafından Sındırgı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne gelen talep üzerine Belediye ve Kaymakamlık işbirliği ile Taş'ın evinde tadilat işlemini gerçekleştirildi. Atıl durumdaki ev kullanılabilir hale getirildi. Elden Ele Evden Eve kampanyası kapsamında yeni eşyalar da evine yerleştirildi. Taş'ın mutluluğu da gözlerinden okundu.

Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, Büyükdağdere Muhtarı Halil Temel ve komşuları ile birlikte tadilat sonrasında Taş' ın evine konuk olarak hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Evine gelen ziyaretçilerden memnun olan Taş yardım elini uzatan herkese teşekkür etti.

Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş “ Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan öncülüğün türkiye’de belediyecilik ve devlet sistemi değişti. İnsan odaklı ve sosyal bir belediyecilik anlayışı vatandaşları da mutlu ediyor. İlçemizde Sosyal Belediyecilik anlayışı ile şefkat elinin uzanmadığı yardıma muhtaç kimse kalmayacak. Sizler de ihtiyaç sahiplerini bizlere bildirebilir, onların mutluluğuna ortak olabilirsiniz. Bizler vatandaşlarımızın mutluluğu için varız. Hastasından, yaşlısına ihtiyaç sahibi kim varsa kamu kurumlarının kapılarını açıyor, hayırsever vatandaşlarımızla buluşturarak mutluluklara ortak oluyoruz. Önemli olan gönül köprüleri kurmak. Birbirimizden farkımız yok. Biz bir aileyiz birbirimize iyi geliriz. Emeği geçenleri tebrik ediyorum.” Dedi.

BAŞKAN YAVAŞ'IN ÇANAKKALE ZAFERİ MESAJI
SADECE ÜRÜNLERİNİ DEĞİL, SINDIRGIYI MARKA HALİNE GETİRDİK