SINDIRGI’DA KAZALARDAN KORUNMAK İÇİN MEVLİD-İ ŞERİF OKUNDU

Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde son günlerde çoğalan kazalardan dolayı Sındırgı Belediyesi ve müteahhit firmalar işbirliği ile Cumhuriyet Meydanında mevli-i şerif okundu, 5000 kişilik pilav ayran ikramı yapıldı.

Son bir hafta içinde ilçede yaşanan trafik ve iş kazalarında 5 kişinin yaşamını yitirmesi, kayıp olaylarının artması ilçede endişe yarattı. İlçe de son bir hafta içerisinde ilk olarak üç kişi trafik kazasında, iki kişi de yol çalışmalarında yaşamını yitirmişti. Bunun yanında 4 yaşında bir çocuk kaybolmuş, bulunması ise sevindirici haber olmuştu.

Sındırgı Belediyesi de kazalarda yaşamını yitirenler ve bir daha kazaların yaşanmaması adına Cumhuriyet Meydanında mevlid-i şerif okuttu. Okunan mevlid sonrasında kazaların deffi, ülkenin geleceği, tüm şehitler ve ebediyete intikal edenler için eller semaya açıldı.

Sındırgı Belediye başkanı Ekrem Yavaş “Bir şeyler yapalım ki, üzerimizde bir nazar mı vardır bir kem göz mü vardır; yani eğer kem göz varsa Allah o kem gözleri ırak eylesin. Bizler üzerimize düşen görevi bir kan akıtarak yerine getirelim istedik.  “ sözleri ile düşüncelerini dile getirdi.

Programa Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Atla, Cumhuriyet Savcısı Mehmet Ergin, daire amirleri, belediye personeli, müteahhit firmaların yetkilileri ve vatandaşlar katıldı.

BAŞKAN YAVAŞ'IN ÇANAKKALE ZAFERİ MESAJI
SADECE ÜRÜNLERİNİ DEĞİL, SINDIRGIYI MARKA HALİNE GETİRDİK