SINDIRGI’DA MEYDANLAR GENİŞLİYOR

Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde şehircilik ve meydan kültürünü geliştirmek amacı ile çalışmalar devam ediyor. Turizmle gelişen ilçenin meydanlarının da geniş olması etkinliklere ev sahipliği yapabileceği gibi, vatandaşlar için sosyal alan oluşturması amacıyla farklı projeler hayat buluyor.

Cumhuriyet Meydanı düzenleme çalışmaları kapsamında belediye önünde vatandaşların kullanımına sunulan kapalı yer altı otopark ve meydanın yanında ana cadde üzerinde bulunan ve meydanı daraltan bina Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Sındırgı Belediyesi işbirliği ile yıkıldı. Binanın yıkılması ile birlikte meydan projesinde ikinci etap çalışmalarına başlandı.

70’li yıllarda kamulaştırma kararı alınan binanın yıkımı ancak geçtiğimiz günlerde yapılabildi. Zamanında yapılan hatanın maliyeti 1milyon 325 bin lira oldu.

Yapılacak düzenleme çalışmaları ile yol ve araç parkı düzenlenecek vatandaşlar için oturma alanları oluşturulacak.

Binanın yıkılmasından meydan esnafı ve vatandaşlar da memnun.

BAŞKAN YAVAŞ'IN ÇANAKKALE ZAFERİ MESAJI
SADECE ÜRÜNLERİNİ DEĞİL, SINDIRGIYI MARKA HALİNE GETİRDİK