AK VEKİLLERDEN SINDIRGI’YA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

24 Haziran tarihi seçimlerinde verdiği destek ile bir tarih yazan Sındırgı ilçesini AK Partili vekillerde unutmadı. Belediye ve teşkilatın uyumlu çalışması ile Sındırgı’nın dört bir yanında gerçekleşen hizmetler 24 Haziran da vatandaşların sandıkta olan desteği ile taçlandı. 16 yıldır merkez mahallelerde de AK Parti’nin birinci çıkması dikkatlerden kaçmadı.  Balıkesir AK Parti Milletvekilleri, AK Parti İl Başkanı Hasan Demiraslan, Büyükşehir Belediye başkanı Zekai Kafaoğlu ve beraberindeki heyet Sındırgı ilçesine teşekkür ziyareti gerçekleştirdi. AK Parti İlçe Başkanlığında yapılan toplantı sonrasında vekiller vatandaşlarla sohbet etti. AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Atla ve Belediye Başkanı Ekrem Yavaş da heyete eşlik etti.

Başkan Yavaş'ın Çanakkale Zaferi Mesajı
SADECE ÜRÜNLERİNİ DEĞİL, SINDIRGIYI MARKA HALİNE GETİRDİK