VALİ YAZICI HASTANE İNŞAATINI YERİNDE İNCELEDİ

Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde 12 Nisan da 2018 de 21,8 milyon TL ye İhalesi yapılan 40+10 :50 yataklı bodrum +3 :4 katlı hastene binasında inşaat çalışmaları başladı.

3500 m2 ye oturan yeni hastane binası toplam 12.332 m2 alanda hizmet verecek.  500 gün içerisinde tamamlanacak hastane binası doktor sorununu da ortadan hkaldıracak. Yeni bina ile hastane statüsünün değişmesiyle birlikte uzman doktor sayısında da artış gözlemlenecek. “ Vali Yazıcı Hastane İnşaatını Yerinde İnceledi “

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı ilçemizi ziyaret etti. Kaymakamlık ziyareti ile başlayan program hastane inşaatında yapılan incelemelerle son buldu.

Vali Yazıcı’ya ilçe kaymakamı Samet Öztürk, belediye başkanı Ekrem Yavaş, İl Sağlık Müdürü Necati Kelemençe, Sındırgı Devlet Hastanesi yetkilileri eşlik etti. Vali Yazıcı çalışanlara kolaylıklar dileyerek “ Hükümetimiz her alanda dev yatırımlara imza atıyor. Bugün Sındırgı’mızda da sağlık alanında yapılan yatırımı yerinde inceledik. Her an vatandaşlarımızın yanındayız. Vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştıracak projelerin takipçisiyiz, devletimizin vatandaşa uzanan eliyiz. Emeği geçenlere teşekkürler. Şimdiden ilçemize hayırlı olsun. “ dedi.

“Kiralık Binada Hizmet Veren Sağlık Ocaklarından, Tam Teşekküllü Devlet Hastanesine”

Sağlık alanında da dev bir hizmetin daha gerçekleşmesine imza atan Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş “ 2004 yılına kadar ilçemizdeki sağlık ocakları kiralık binalarda hizmet vermekteydi. Önceki hizmet dönemimizde iki yeni Sağlık Ocağı binasını ilçemize kazandırmış, Devlet hastanemizi hayırsever vatandaşımız işbirliği ile daha iyi bir konuma getirmiştik. Ambulansların ilçemize kazandırılarak hizmet vermesini sağladık. Sağlık alanında da ilçemiz altın çağını yaşayacak. Tam teşekküllü devlet hastanemizin yapımı için çalışmalar da başladı. TOKİ yanına yapılacak olan 22.680 metrekare arazi içerisinde 12.332 metrekara kapalı kullanım alanına sahip 40 yatak kapasiteli (artırılabilir) yeni Devlet hastanesi için müteahhit firma çalışmalarına başladı. Devlet hastanesinin tamamlanması ile birlikte hastanemizin sınıfı değişeceğinden doktor sayısı da artacak. AK Parti demek her alanda hizmet demek. Bizler de ilçe teşkilatımızla, Milletvekillerimizle işbirliği içerisinde çalışarak ilçemize sağlık alanında da dev bir hizmet kazandırdık. Rabbim birliğimizi daim eylesin, emeği geçenlerden Allah razı olsun. Sayın Valimiz Ersin Yazıcı’ya ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımızın problerini giderebilecek her projede birlikte hareket ediyoruz. Destekleri için teşekkürler.” dedi.

BAŞKAN YAVAŞ'IN ÇANAKKALE ZAFERİ MESAJI
SADECE ÜRÜNLERİNİ DEĞİL, SINDIRGIYI MARKA HALİNE GETİRDİK