BAŞKAN YAVAŞ “ PARKE TAŞINDA YENİ BİR REKORA İMZA ATIYORUZ”

Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde parke taşı döşeme ve alt yapı nedeniyle bozulan bölgelerde tamirat çalışmaları hızla devam ediyor

Sındırgı Belediyesinin çalışmalarında ilke edindiği insan odaklı hizmet anlayışı ile merkezde ve kırsalda vatandaşlar çamurdan kurtuluyor. Uzun vadeli şehirleşme planları kapsamında alt yapısı tamamlanan bölgelerde toplam 300.000 metrekare parke taşı döşemesi gerçekleştirildi.

Alt yapı, sıcak su ve benzeri sebepler ile bozulan şehir içi yollarında tamirat ve yeni döşeme çalışmaları da hızla ilerliyor. 2018 yılı sonuna kadar şehir içinde parke taşı sorunun ortadan kaldırılması hedefleniyor.

Yapılan 400.000 metrekarelik kırsal mahallelere parke taşı döşemesi ihalesi kapsamında Taşköy, Yusufçamı, Eğridere, Çakıllı, Çamalanı, Akçakısrak, Gölcük, Karakaya, Kızılgür, Çılbırcı, Dedeler, Düğüncüler, Bulak, İzzettin, Bükrecik, Çayır, Devletlibaba, Eşmedere, Kürendere, Alakır mahallerinde parke taşı döşeme çalışmaları önemli ölçüde tamamlandı. Program ve alt yapı çalışmalarının tamamlanması ile birlikte tüm kırsal mahallelerde parke taşı döşenmedik yerin kalmayacağı belirtiliyor.

Vatandaşların memnuniyetinin kendilerine güç kattığını belirten Sındırgı Belediye başkanı Ekrem Yavaş “ İlçemizde Cumhuriyet tarihinden bu yana yeni bir rekora daha imza atıyoruz. Büyükşeir belediyemiz ile işbirliği içerisinde bu güne kadar 300.000 metrekareye yakın parke taşını sokaklarımızla buluşturduk. Muhalif meclis üyelerinin karşı çıkmasına rağmen aldığımız meclis kararı ile 400.000 metrekarelik kırsal mahallerimize parke taşı döşenmesi ile ilgili ihalemizi gerçekleştirmiştik. 20 mahallemizde hemen hemen çalışmalar tamamlandı. BASKİ ekiplerimizin alt yapısını tamamladığı mahallerimizde sırasıyla çalışmalar devam edecek. İlçe merkezimizde de alt yapı, sıcak su gibi çalışmalar nedeni ile vatandaşlarımız belirli bir süre mağduriyet yaşadı. Hızlı bir başlangıçla bu mağduriyeti de ortadan kaldırıyoruz. İlçemizin dört bir yanında çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Söz verdik, gerçekleştiriyoruz. Vatandaşlarımızla el ele ilçemizi güzelleştirmeye devam ediyoruz. Çalışmalarımız tamamlandığında vatandaşlarımız rahat edecek. Bu zamana kadar ki anlayışları için teşekkür ediyorum. “ şeklinde konuştu.

BAŞKAN YAVAŞ'IN ÇANAKKALE ZAFERİ MESAJI
SADECE ÜRÜNLERİNİ DEĞİL, SINDIRGIYI MARKA HALİNE GETİRDİK