KIRSAL' DA YOL SORUNU KALMAYACAK

Büyükşehir Belediyemiz ile işbirliği içerisinde kırsal mahalle yollarında stabilize, asfalt ve düzeltme çalışmaları hızla devam ediyor. 2018 yılı Büyükşehir Belediye Başkanımız Zekai Kafaoğlu tarafından asfalt yılı olarak ilan edilmişti. Başkan Kafaoğlu’da sözünde durdu. Beleidye Başkanımız Ekrem Yavaş’ın girişimleri ile Balıkesir ili içerisinde en fazla asfalt çalışması ikinci olarak ilçemize kazandırıldı. Eş zamanlı farklı bölgelerde çalışmalar devam ediyor.

İlçemizin en önemli sorunlarından biri olan yol problemini ortadan kaldırıyoruz. Sındırgı tarihinde en fazla yol yatırımını kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kırsal mahallelerimize büyükşehir belediyemiz işbirliği ile dört buçuk yılda 196 km asfalt yol yaptık ve yapmaya devam ediyoruz.2019 a kadar kırsal mahallelerimizde yol problemi kalmayacak.

BAŞKAN YAVAŞ'IN ÇANAKKALE ZAFERİ MESAJI
SADECE ÜRÜNLERİNİ DEĞİL, SINDIRGIYI MARKA HALİNE GETİRDİK