MUTLULUKLAR PAYLAŞTIKÇA ÇOĞALIYOR

Balıkesir Valimiz Ersin Yazıcı'nın eşi Hanife Yazıcı, Belediye Başkanımız Ekrem Yavaş'ın eşi Yaşiye hanım, ilçe kaymakamımız Samet Öztürk ile birlikte 10. çocuğunu kucağına alan Aydın ailesini ziyaret etti. Heyet bunun yanında hasta ve yaşlı ziyaretleri ile gönül aldı.

On'a On yakıştı.

Doğal şehir Sındırgı'nın en kalabalık ailesi
Mehmet Aydın ve eşinin gözü aydın olsun.
Hocanın Balıkesir'i çok sevdiğini 10. Çocukla ispatlamış oldu.
Ömrü bereketli bahtı açık olsun .

Onuncu çocuğun mutluluğunu yaşayan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erfoğan’ı sevdiğini belirten Aydın “ Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın 3 çocuk yapın sözünü biz 3-3-3 derken yanlış anladık 9 çocuğumuz oldu, şimdi de beş beş diyor Rabbim nasip etti onuncu çocuğumuzu da kucağımıza aldık. Rabbim herkese bu mutluluğu yaşatsın. Vatana millete hayırlı birer evlat olmalarını nasip etsin. Bizler aile olarak elimizden geleni yapıyoruz. Hiç düşünmedik çocuklarımıza nasıl bakarız diye. Rabbim rızkı ile bereketi ile nasip ediyor çocuklarımızı.” Sözleri ile duygularını dile getirdi.

MUTLULUKLAR PAYLAŞTIKÇA ÇOĞALIYOR

Hoş geldin Bebek ziyaretleri kapsamında Belediye Başkanımız Ekrem Yavaş’ın eşi Yaşiye hanım ve meclis üyelerimizin eşleri ile birlikte yeni bebekleri olan ailelerimizi ziyaret ediyor, mutluluklarına ortak oluyoruz. Akpınar Yaşam Merkezimizde bayanlarımızın ürettiği bebek sepetlerini ailelerimize ulaştırıyoruz. Merkezden kırsala kadar ilçemizin her köşesinde ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Ailesine, ülkesine, bayrağına ve milletine saygılı hayırlı evlatlar olmalarını diliyoruz.

Başkan Yavaş'ın Çanakkale Zaferi Mesajı
SADECE ÜRÜNLERİNİ DEĞİL, SINDIRGIYI MARKA HALİNE GETİRDİK