Sındırgı’ya Yeni Hat, Ulaşım Artık Daha Rahat

Binmurt – Osmanlar – Aslandede – Çaltılı Toplu Taşıma Hattı Hayırlı Olsun
Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde vatandaşların yaşamlarını kolaylaştıracak projeler ardı arkası kesilmeden devam ediyor. Adeta bir şantiye alanını andıran, her bir köşesinde ayrı bir iş makinesi çalışan Sındırgı ilçesinde sosyal belediyecilik de ön planda tutuluyor.
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Sındırgı Belediyesi işbirliği ile Şehir içi servisi, Gölcük – Akçakısrak hattı ile başlayan ve vatandaşların büyük beğenisini toplayan Toplu Taşıma Hizmeti Yaylabayır – Yüreğil – Armutlu – Süller istikametindeki kırsal mahallelere kadar ulaştırılmıştı. Özellikle yaşlı vatandaşlar toplu taşıma hizmetini beğendiklerini dualar ile dile getiriyorlar.

Sındırgı’ya yeni bir hat da Binmurt- Osmanlar- Aslandede – Çaltılı istikametine konuldu. 11 Haziran itibari ile ilk seferine başlanan hattın çalışma saatlerinin hafta içerisinde vatandaşların kullanım yoğunluğuna göre belirleneceği belirtildi. Seferin açılışını Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Atla, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı Toplu Taşıma Müdürü Murat Karaca, mahalle muhtarları, meclis üyeleri, daire amirleri, parti yönetimi ve vatandaşlar gerçekleştirdi.
Başkan Yavaş, Direksiyona Geçti, Yeni Hattın İlk Seferine Bismillah Dedi
Vatandaşların gönlüne taht kuran ve sevilen belediye başkanı Ekrem Yavaş “ Vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylaştıracak projeleri de bir bir hayata geçiriyoruz. AK Parti ile değişen vatandaş odaklı belediyecilik ve hizmet anlayışını en uçar köşelere kadar ulaştırmaya çalışıyoruz. Sadece yol, gölet, kaldırım gibi çalışmalar yapmıyoruz. Sosyal alanda vatandaşlarımıza dokunuyoruz. Toplu taşıma aracı ilk başta olmaz, yürümez denilirken bugün Sındırgı’da dördüncü hattımız hizmete açılıyor. 65 yaş üstü vatandaşlarımız da ücretsiz olarak faydalanıyor bu uygulamadan. Halkımız dere boyu diye bilir bu güzergahı. Kademe kademe her bölgeye ulaşımı sağlayacağız. Sındırgı – Binmurt – Osmanlar – Aslandede – Çaltılı hattımız hayırlı olsun. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Zekai Kafaoğlu’na, Ulaştırma Daire Başkanlığına ve emeği geçen herkese teşekkür ederim. Yaparsa AK Parti yapar. “ dedi.

Başkan Yavaş'ın Çanakkale Zaferi Mesajı
SADECE ÜRÜNLERİNİ DEĞİL, SINDIRGIYI MARKA HALİNE GETİRDİK