Sındırgı Meydanları Boş Bırakmadı

Cumhurbaşkanı Sn. Recep Tayyip Erdoğan Balıkesir mitingini gerçekleştirdi. Balıkesir Atatürk stadyumunda halka seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ı Balıkesirliler yalnız bırakmadı. Stadyumda ve akabinde gerçekleştirilen iftar yemeğinde Sındırgı rüzgârı esti.
Sındırgı Cumhuriyet Meydanında toplanan binlerce vatandaş konvoy eşliğinde Balıkesir’e gitti. Cumhuriyet meydanında toplanan vatandaşlar hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.  Cumhuriyet Meydanında vatandaşları karşılayan Belediye Başkanı Ekrem Yavaş “ Davası Türkiye, davası millet olan, Dünya lideri, mazlumların sesi Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ı Balıkesir’imizde coşkulu bir şekilde ağırladık. Bu sevgi zoraki bir sevgi değil. İnsanlarımız inanmış güvenmiş. Gözlerindeki ışıltı, yaşlılarımızın duaları, gençlerimizin meydanları doldurmaları bu kutlu davanın doğru hedeflerde olduğunu gösteriyor. Sındırgı’mızdan da binlerce vatandaşımız ile meydanları doldurduk. Adeta bir Sındırgı rüzgârı esti. Yörüklerimizle Cumhurbaşkanımızı, başbakanımızı karşıladık, Sındırgı kültürünü misafirperverliğini onlara gösterdik. Yağcıbedir Yörükler derneği başkanı Fatma Oya Kocataş ve yönetimine, İlçe başkanıma, parti yönetimine, Reisimizi yalnız bırakmayan Sındırgı coşkusunu dalgalandıran tüm vatandaşlarımıza sonsuz teşekkürler. Hep birlikte bu kutlu mücadeleye hizmet yolculuğuna devam. Vakit Türkiye Vakti, Vakit Balıkesir Vakti, Vakit Sındırgı Vakti. Yaparsa Yine AK Parti yapar. “ dedi.
AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Atla “ Bu kutlu davanın bir neferi olmak bizleri gururlandırıyor. Vatandaşlarımız artık fitneye fesada itimat etmiyor. Gerçeği görüyor, oynanan oyunları görüyor. Bizler de vatandaşlarımızın desteğine nail olmaya her zaman yanlarında olmaya özen gösteriyoruz. AK Parti seçim partisi değil, temellerini milletinden alan, her zaman vatandaşa hizmeti, ilke edinmiş bir dava partisi. Cumhurbaşkanımızla, Başbakanımızla, vatandaşlarımızla hep birlikte mücadeleye devam diyoruz. Daha güçlü bir Türkiye daha fazla hizmet için durmak yok yola devam. Katkı ve katılım sağlayan tüm dostlara, Cumhur ittifakı içerisinde yer alan MHP ilçe teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Biz birlikte Türkiye’yiz, birlikte Sındırgı’yız “ dedi.

BAŞKAN YAVAŞ'IN ÇANAKKALE ZAFERİ MESAJI
SADECE ÜRÜNLERİNİ DEĞİL, SINDIRGIYI MARKA HALİNE GETİRDİK