Başkan Yavaş Balıkesir Yatırım Günlerine Panelist Olarak Katıldı

İlçemizin tanıtımına ve turizm odaklı büyümesine ilişkin tanıtım faaliyetlerine oldukça önem veren, yatırımcıların buluştuğu fuar ve panellerde her zaman ilçemizin yatırım değerlerini anlatan belediye başkanımız Ekrem Yavaş Balıkesir Yatırım Günleri etkinliklerine panelist olarak katıldı.

Turizm başlıklı oturuma panelist olarak katılan başkan Yavaş Termal Turizm bölgesi içerisinde yer alan ilçemizin termal kaynakları, doğal güzellikleri ve kültürel değerlerini anlattı. Yatırımcılar için ender bölgelerden biri olan ilçemizin yatırımcıya olan destek ve teşvikleri hakkında detaylı bilgiler vererek ilçeye davet etti.

GMKA ve Büyükşehir işbirliği ile düzenlenen program ekonomi yazarı Serpin Alpaslan'ın sunumu ve Star gazetesi genel yayın yönetmeni Nuh Albayrak’ın moderatörlüğünde gerçekleştirildi. Balıkesir turizminin masaya yatırıldığı panelde başkan Yavaş Balıkesir geneli turizm potansiyeli ile ilgili önerilerini sunarak doğal şehir Sındırgı’ daki turizm örneklerini anlattı. Turizmle birlikte istihdamın da önemli ölçüde artacağını belirten başkan Yavaş Sındırgı ilçesinin esnafı, vatandaşı, değerleri ile yatırımlara açık olduğunu ve turizme hazır olduğunu vurguladı.

BAŞKAN YAVAŞ'IN ÇANAKKALE ZAFERİ MESAJI
SADECE ÜRÜNLERİNİ DEĞİL, SINDIRGIYI MARKA HALİNE GETİRDİK