Sındırgı Belediyesi Bilgi Evi ve Kültür Bakanlığı Halk Kütüphanesi Ortak Faaliyet Başlıyor

Geleceğimizin teminatı çocuklarımız ve gençlerimizin daha fazla kitap okumasını sağlamak ve gelişen teknolojinin imkânlarını onların hizmetine sunabilmek adına Sındırgı Belediyesi Bilgi Evi ve Halk Kütüphanesi öğretmenevi yanında bulunan binada yenilenen yüzü ile hizmet verecek. Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü ile yapılan protokol ile halk kütüphanesi belediyemiz aracılığı ile hizmet verecek. Bilgi evinin imkânları Halk Kütüphanesi binasına taşınacak ve 2006 yılında Sındırgı Belediyesi tarafından tadilatı gerçekleştirilen bina yeniden dizayn edilerek vatandaşlarımızın hizmetine sunulacak.

Başkan Yavaş JKBB Encümen Üyeliğine Seçildi
Sındırgı Atlı Cirit Spor Kulübü Balıkesir’i Temsil edecek