Başkan Yavaşın Kurban Bayramı Mesajı

Belediye Başkanımız Ekrem Yavaş, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkanımız Yavaş yayınladığı mesajında; “Bayramlar, insanlar arasındaki sevgi, saygı, dayanışma ve kaynaşmanın doruğa çıktığı özel günlerdir. Bu günler; dostlukların canlanması, üzüntülerin yerini sevincin alması, yardıma muhtaç olanlara yardım elinin uzatılması, kimsesizlere sahip çıkılması ve insanlar arasındaki dargınlığın yerini sevgi ve muhabbetin alması açısından bir fırsat olarak görülmelidir.

İlçemizde Kurban Bayramının, sevginin ve kardeşliğin en yüksek düzeyde hissedileceği, milli birlik ve beraberliğimizi sağlayan değerlerin her yönüyle yaşanacağı günler olarak geçmesini umuyorum.

Koronavirüsle mücadele sürecinden Ramazan Bayramını sevdiklerimizden ayrı geçirdik. Ancak tehlike geçmiş değil. Bu bayramda tedbiri elden bırakmayalım. Maske ve sosyal mesafe kurallarına dikkat edelim. Gönül selamı ile selamlayalım bu bayram da sevdiklerimizi. En büyük sevgi sevdiğini korumaktır. Hepimizin sağlığı için dikkatli olalım.

Sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, bütün vatandaşlarımızın Kurban Bayramını kutlar, saygı ve sevgiler sunarım” dedi.

Sındırgı'da Ramazan Geceleri Sındırgı TV’de Canlanacak
Başkan Yavaş Enerji Kentleri Birliği Encümen Üyeliğine Seçildi