Berber, Kuaför ve Güzellik Salonları Açılıyor

Koronavirüs ile mücadele tedbirleri kapsamında İçişleri Bakanlığı genelgesi ile faaliyetleri durdurulan berber, kuaför ve güzellik salonları 11 Mayıs Pazartesi günü tekrar faaliyetlerine başlıyor.

Bu kapsamda belediye ekiplerimiz, ilçemizde faaliyetlerine başlayacak olan berber, kuaför ve güzellik salonlarında ilaçlama ve dezenfekte çalışmalarını gerçekleştiriyor. Ayrıca iş yerlerinde dezenfekte çalışmaları yapılan esnaflara Büyükşehir Belediyemiz tarafından eldiven ve hijyenik maske desteği de sağlanıyor. Kuralların yazılı olduğu afişler de esnafımızın mağdur olmaması adına işyerlerinin camlarına asılacak.

Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, ‘Sındırgı Belediyesi olarak bu zorlu süreçte ilk andan itibaren tedbirlerimizi aldık ve mücadelemize devam ediyoruz. Bu konuda gerek vatandaşlarımıza olsun, gerek esnaflarımıza her türlü ihtiyaç ve desteği sağlıyoruz. Şimdi de normalleşme süreci aşamaları kapsamında faaliyeti duran berber ve kuaför esnaflarımız işlerine geri dönüyor. Bizde esnaflarımızın yanında olarak iş yerlerinin dezenfekte işlemlerini ve koruyucu ekipmanlarını temin hususunda destek oluyoruz’ dedi.

BÜYÜKŞEHİRDEN SINDIRGIYA 32 ADET MERİNOS IRKI DAMIZLIK KOÇ
Sındırgı'da Ramazan Geceleri Sındırgı TV’de Canlanacak