Polisten Korkan Küçük Çocuğa Çikolata Verdi, Korkmaması Gerektiğini Söyledi

SINDIRGI - Polisten Korkan Küçük Çocuğa Çikolata Verdi, Korkmaması Gerektiğini Söyledi

Korona virüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma yasağı devam ederken emniyet mensupları da görevlerini sürdürüyor.

Emniyet güçleri görevlerini yerine getirirken farklı durumlarla da karşılaşabiliyor. Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde de iki kardeş polis arabasını görünce saklanması deve kuşunun saklanma hikâyesini anımsatan bir olay yaşattı.

Sındırgı İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memurları devriye atarken ilginç bir olayla karşılaştı. Evinin önünde oynayan çocuk polisleri görünce korkarak kendince ev olarak yaptığı alana saklandı. 4 yaşındaki Mete isimli çocuğun bu davranışını fark eden polisler çocuğun yanına giderek çikolata verdi. Polisin yalnızca suçluları kovaladığını, polisten korkmaması gerektiğini söyledi. Sizleri çok seviyoruz diyerek ayrılan polisleri iki kardeş el sallayarak uğurladı.

Çocuklarla hatıra fotoğrafı çekilen polisler sosyal mesafe kurallarını da ihmal etmedi.

BÜYÜKŞEHİRDEN SINDIRGIYA 32 ADET MERİNOS IRKI DAMIZLIK KOÇ
Sındırgı'da Ramazan Geceleri Sındırgı TV’de Canlanacak