SINDIRGI ZABITADAN KORONOVİRÜS DENETİMİ, ESNAF İMZAYI BİLE KENDİ KALEMİ İLE ATTI

Sındırgı Belediyesi Zabıta ekipleri İçişleri Bakanlığından gelen genelgelerin tebligatı ve korona virüs kapsamında esnafların almış olduğu tedbirlerin arttırılması adına denetimlerini sıklaştırdı.

Özellikle market ve fırınlara yapılan denetimlerde esnaf uyarıldı, duyarlı esnafa teşekkür edildi.  Yapılan genel denetimde Sındırgı esnafının da kurallara uyduğu kendince ekstra önlemler aldığı da gözlendi.

Özellikle sosyal mesafe konusunda uyarılan esnaf zabıta ekiplerine de ilgilerinden dolayı teşekkür etti. Bazı esnaflar kapı kolları gibi sık kullanılan yerleri her müşteriden sonra dezenfekte ediyor. Yapılan kontrollerde ekmek ve süt ürünleri satan bir işletmenin mümkün olduğunca paraya bile dokunmayarak tepsi üzerinden alış veriş yaptığı yapılan tebligatı imzalarken bile kendi kalemini kullanarak duyarlılığı en üst seviyelere taşıdığı gözlendi.

Yapılan denetimlerde esnaflar açılış ve kapanış saatleri, hijyen şartları, açıkta ürün satışının yapılamayacağı ve ekmeklerin de mutlaka ambalajlanarak satılacağı konusunda bilgilendirildi.

Esnaf ve müşterilerde sağlık açısından yapılan düzenlemelerden oldukça memnun.

BÜYÜKŞEHİRDEN SINDIRGIYA 32 ADET MERİNOS IRKI DAMIZLIK KOÇ
Sındırgı'da Ramazan Geceleri Sındırgı TV’de Canlanacak