GÖLCÜK ORTAOKULU´NDA "TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARI" DÜZENLENDİ

Balıkesir’in Sındırgı ilçesi Gölcük kırsal mahallesinde bulunan Gölcük Ortaokulu Fen ve Teknoloji Öğretmeni Gülşah KÖSEOĞLU rehberliğinde ve öğrenciler  tarafından okul içerisinde "TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı" düzenlendi.

Öğrencilerin yıl boyunca üzerinde çalıştığı tasarım ve projelerin yer aldığı TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarının açılışını İlçe  Kaymakamı Zafer Oktay, Sındırgı Belediye Başkan Vekili Tufan Gürlek, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Cemil Atla, Belediye Başkan Yardımcısı Halil ALDEMİR, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim IŞIK tarafından yapıldı.

Fuar kapsamında öğrencilerin sunumunu gerçekleştirdikleri standlarda beraberindekilerle birlikte incelemelerde bulunan Kaymakam Oktay öğrencileri başarılı projelerinden dolayı tebrik etti.

Kaymakam Oktay , “TÜBİTAK Bilim Fuarlarında ulaşılmak istenen hedefin ilçemiz öğrencilerinin öğretim programı çerçevesinde ve kendi ilgi alanları doğrultusunda belirledikleri konular üzerine araştırma yaparak, araştırmalarının sonuçlarını sergileyebilecekleri ve eğlenerek öğrenebilecekleri bir ortam sunmak olduğunu dile getirip, özverili çalışmalarından ötürü Gölcük Ortaokulu idareci, öğretmen ve öğrencilerine teşekkür ediyorum. “ dedi.

Başkanvekili Tufan Gürlek ise “ Özellikle kırsal mahallerimizde okuyan öğrenci kardeşlerimizin bu şekilde gelişme kaydetmesi, merkezde olan okullardaki sistemin bu tür alanlarda da uygulanması bizleri mutlu ediyor. Bu çocuklar bizim geleceğimiz. Onları daha bu yaşlarda becerilerini geliştirmesi, yeteneklerini keşfetmesi çok güzel bir hadise. Emeği geçenleri tebrik ediyor, bu tür güzelliklerin devam etmesini diliyorum. “ sözlerine yer verdi.

15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Milli Birlik Günü
MİS KOKULU HASAT ŞENLİĞİ