Muhtarlar Derneğinden Birlik İftarı

Sındırgı Muhtarlar Derneği Ramazan ayı münasebetiyle geçtiğimiz günlerde öğretmen evinde birlik iftarı gerçekleştirdi. Sındırgıda yeni seçilen ve göreve devam eden mahalle muhtarları iftar sofrasında bir araya geldi.
Muhtarlar Derneği başkanı Erol Karanfil bu tür organizasyonların devam edeceğini, kaynaşmanın, birlik ve beraberliğin artması için önemi olduğunu vurgulayarak “ Sındırgı bütün mahalleleriyle birlik olacak. Seçim dönemi geçti artık el ele, kol kola hizmet zamanı.” Sözlerine yer verdi.
Düzenlenen iftar programına Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Cemil Atla, MHP İlçe Başkanı İsmail Tavşanoğlu, mahalle muhtarları katıldı.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, “ Bugün bu mübarek günde muhtarlar derneği başkanımızın daveti üzerine Sındırgı Da iftar sofrasındayız. Vatandaşlarımız, mahallelerimiz ve kurumlarımız arasında köprü vazifesi gören muhtarlarımıza yeni dönemlerinde de başarılar diliyorum. Bu tür organizasyonlar oldukça güzel ve kaynaşma açısından önemli. Bizler sizlerin her zaman yanındayız. Ekrem başkanımı da ona keza. Ki kendisini gerçekten ilçeye hizmete adamış en tecrübeli başkanlardan. El birliği ile inşallah güzel işler başaracağız. Ancak hemen değil, beş yıla yayarak, kademe kademe güzel bir Sındırgı, güzel bir Balıkesir’i inşa edeceğiz. “ sözlerine yer verdi.
Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş ise “ Sındırgı her alanda birliğin, beraberliğin adresi. Bu mübarek günde şu gönül iftarında bir araya geldik. Emeği geçenleri, düzenleyenleri kutluyorum. Büyükşehir belediye başkanımız Yücel Yılmaz’a da ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Bu birliktelik inşallah her alanda devam edecek. “ dedi.
Yemek sonrası heyet Şerif Paşa Meydanında çay sohbetinde buluştu.

Sındırgı’nın Uçan Halısı Emitt’te Sergilendi, Tanıtılan Değil Aranan İlçe Oldu
Sındırgı’da Tütün Alımı Devam Ediyor