BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN

Belediye Başkanımız Ekrem Yavaş, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Yavaş yayınladığı mesajında; “Bayramlar, insanlar arasındaki sevgi, saygı, dayanışma ve kaynaşmanın doruğa çıktığı özel günlerdir. Bu günler; dostlukların canlanması, üzüntülerin yerini sevincin alması, yardıma muhtaç olanlara yardım elinin uzatılması, kimsesizlere sahip çıkılması ve insanlar arasındaki dargınlığın yerini sevgi ve muhabbetin alması açısından bir fırsat olarak görülmelidir. Masum insanları hedef alan, kutsal yaşam hakkını hiçe sayan saldırılar, derin endişe ve üzüntü yaşatmaktadır. Daha da acı olanı, Müslümanların birbirlerini öldürmeleridir. Ramazan bayramının kan ve gözyaşının dinmesi, çekilen çilelerin ve ızdırabın sona ermesine vesile olması dileğiyle ülkemize, İslam dünyasına ve tüm insanlığa barış, huzur, istikrar ve refah getirmesini, dünyanın çeşitli bölgelerinde yaşanan acıların sona ermesini temenni ediyorum. İlçemizde de Ramazan Bayramının, sevginin ve kardeşliğin en yüksek düzeyde hissedileceği, insanlarımızın birbirlerine sıkıca kenetleneceği, milli birlik ve beraberliğimizi sağlayan değerlerin her yönüyle yaşanacağı günler olarak geçmesini umuyorum. Ramazan bayramı tatil değil, slıai rahim bayramıdır. Büyüklerle kucaklaşmanın, memleket özlemini gidermenin adıdır. Özellikle bayram trafiğinde ilçemize gelecek hemşerilerimizin trafikte çok dikkatli olmalarını, yol çalışmalarına dikkat etmelerini rica ediyoruz. Sevincimiz acıya dönüşmesin. Sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, bütün vatandaşlarımızın Ramazan Bayramını kutlar, saygı ve sevgiler sunarım” dedi.

Resmi bayramlaşma töreni bayramın 1. Günü saat.12:00 da Zeytindalı Meydan Park'ta gerçekleştirilecektir. Tüm halkımız davetlidir.

Sındırgı’nın Uçan Halısı Emitt’te Sergilendi, Tanıtılan Değil Aranan İlçe Oldu
Sındırgı’da Tütün Alımı Devam Ediyor