SAĞLIK İÇİN GÜNDE ON BİN ADIM

Sağlık İçin Günde On Bin Adım

Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde Toplum Sağlığı Merkezi, ilçe kaymakamlığı ve belediye işbirliği ile sağlıklı yaşam ve obeziteyle mücadeleye dikkat çekmek için yürüyüşün önemi vurgulamak adına TSM önünden başlayarak Akpınar Yaşam Merkezi kitap fuarına kadar yürüyüş gerçekleştirildi.

Öğrencilerin açtığı Sağlıklı Yaşam ve Spora Teşvik pankartları dikkat çekti.

Yürüyüşe katılan öğrenciler açtıkları pankartlarla dikkatleri çekti. Sağlıklı yaşam için spor yap, hareket et sağlıklı kal, spor yap sağlıklı kal gibi teşvik edici sözlerin yazılı olduğu pankartları taşıyan öğrenciler sağlıklı yaşam için yürüdüler.

“Sağlık İçin Günde On Bin Adım” yürüyüş etkinliğine ilçe kaymakamı Zafer Oktay, belediye başkanı Ekrem Yavaş, protokol üyeleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

MUHTARLAR GÖNÜL SOFRASINDA BULUŞTU
SINDIRGI’DA DEVLET TARAFINDAN YAPILAN İLK CAMİ İBADETE AÇILDI.
SINDIRGI BELEDİYESİ FARKLI BİR SERGİYE EV SAHİPLİĞİ YAPIYOR
SINDIRGI BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI ŞEVKET BARKIR KABRİ BAŞINDA ANILDI
SINDIRGI’DA BİNLERCE ÇOCUK SİNEMA İLE BULUŞTU, AÇIK HAVADA İLK SİNEMA DENEYİMİ GERÇEKLEŞTİ
SINDIRGI BELEDİYESİNDEN FİYAT-ETİKET DENETİMİ