SAĞLIK İÇİN GÜNDE ON BİN ADIM

Sağlık İçin Günde On Bin Adım

Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde Toplum Sağlığı Merkezi, ilçe kaymakamlığı ve belediye işbirliği ile sağlıklı yaşam ve obeziteyle mücadeleye dikkat çekmek için yürüyüşün önemi vurgulamak adına TSM önünden başlayarak Akpınar Yaşam Merkezi kitap fuarına kadar yürüyüş gerçekleştirildi.

Öğrencilerin açtığı Sağlıklı Yaşam ve Spora Teşvik pankartları dikkat çekti.

Yürüyüşe katılan öğrenciler açtıkları pankartlarla dikkatleri çekti. Sağlıklı yaşam için spor yap, hareket et sağlıklı kal, spor yap sağlıklı kal gibi teşvik edici sözlerin yazılı olduğu pankartları taşıyan öğrenciler sağlıklı yaşam için yürüdüler.

“Sağlık İçin Günde On Bin Adım” yürüyüş etkinliğine ilçe kaymakamı Zafer Oktay, belediye başkanı Ekrem Yavaş, protokol üyeleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

SINDIRGI’DA YUSUF KAPLAN’DAN UNUTULMAZ KONFERANS
BAŞKAN YAVAŞ “ ZORA TALİP OLDUK, SINDIRGI’DA ALTIN ÇAĞI BAŞLATTIK”
SINDIRGI’DA MEYDANLAR GÜZELLEŞİYOR
BAŞKAN YAVAŞ "SÖZDE DEĞİL, HİZMETLERİMİZ İLE ÇİFTÇİMİZİN YANINDAYIZ"
“BİZ BİR AİLEYİZ BİRBİRİMİZE İYİ GELİRİZ”
BAŞKAN YAVAŞ SÖZÜNÜ TUTTU, KIRSALDA PARKE TAŞI DÖŞEME ÇALIŞMALARI HIZLA DEVAM EDİYOR.
BİTLİS’TEN SINDIRGI’YA UZANAN YOLCULUK
SINDIRGI’DA CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUSU
BAŞKAN YAVAŞ "VATANDAŞLARIMIZA DOKUNAN İŞLERE İMZA ATIYORUZ"
GÖLCÜK GRUP YOLUNDA MUTLU SON, 30 YILLIK HAYAL GERÇEK OLDU