SAĞLIK İÇİN GÜNDE ON BİN ADIM

Sağlık İçin Günde On Bin Adım

Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde Toplum Sağlığı Merkezi, ilçe kaymakamlığı ve belediye işbirliği ile sağlıklı yaşam ve obeziteyle mücadeleye dikkat çekmek için yürüyüşün önemi vurgulamak adına TSM önünden başlayarak Akpınar Yaşam Merkezi kitap fuarına kadar yürüyüş gerçekleştirildi.

Öğrencilerin açtığı Sağlıklı Yaşam ve Spora Teşvik pankartları dikkat çekti.

Yürüyüşe katılan öğrenciler açtıkları pankartlarla dikkatleri çekti. Sağlıklı yaşam için spor yap, hareket et sağlıklı kal, spor yap sağlıklı kal gibi teşvik edici sözlerin yazılı olduğu pankartları taşıyan öğrenciler sağlıklı yaşam için yürüdüler.

“Sağlık İçin Günde On Bin Adım” yürüyüş etkinliğine ilçe kaymakamı Zafer Oktay, belediye başkanı Ekrem Yavaş, protokol üyeleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Belediyemiz Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğümüz Tertemiz Bir Sındırgı İçin Çalışmalarını Sürdürüyor.
Sındırgı Belediyesi Ve Hayırsever İşbirliği İle Kanal Üzerindeki Köprülerde Genişletme Çalışması Başlatıldı
Şehidimiz Ahmet Semerci'nin Baba Ocağındaki Hayrı Yoğun Katılım İle Gerçekleştirildi
Sındırgı’nın Hayalleri Gerçek Oluyor
Sındırgı Yasa Büründü