SAĞLIK İÇİN GÜNDE ON BİN ADIM

Sağlık İçin Günde On Bin Adım

Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde Toplum Sağlığı Merkezi, ilçe kaymakamlığı ve belediye işbirliği ile sağlıklı yaşam ve obeziteyle mücadeleye dikkat çekmek için yürüyüşün önemi vurgulamak adına TSM önünden başlayarak Akpınar Yaşam Merkezi kitap fuarına kadar yürüyüş gerçekleştirildi.

Öğrencilerin açtığı Sağlıklı Yaşam ve Spora Teşvik pankartları dikkat çekti.

Yürüyüşe katılan öğrenciler açtıkları pankartlarla dikkatleri çekti. Sağlıklı yaşam için spor yap, hareket et sağlıklı kal, spor yap sağlıklı kal gibi teşvik edici sözlerin yazılı olduğu pankartları taşıyan öğrenciler sağlıklı yaşam için yürüdüler.

“Sağlık İçin Günde On Bin Adım” yürüyüş etkinliğine ilçe kaymakamı Zafer Oktay, belediye başkanı Ekrem Yavaş, protokol üyeleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Sındırgı Belediyesi’nden Şehit ve Gazi Ailelerine İftar
Yuvadan Düşen Yavru Leylek Yuvaya Bırakıldı
Başkan Yavaş, Üniversite Öğrencileriyle İftar Sofrasında Bir Araya Geldi
Orman Teşkilatı Ödüllendirildi
Sındırgı’lı Gençlerden Örnek proje
Lavanta Sındırgı’da Göçü Tersine Çevirecek
" Sındırgı Ramazan Sokağı Etkinlikleri ile Ramazan Geceleri Bir Başka Güzel "
KAZANAN DOSTLUK OLDU
Sındırgı’da Hayaller Gerçek Olmaya Devam Ediyor... Sındırgı’da jeotermal seracılık için ilk adım atıldı.
ŞEHİT FERRUH DÜNDAR CADDESİ İLE İLGİLİ KAMU OYUNA DUYURU