SAĞLIK İÇİN GÜNDE ON BİN ADIM

Sağlık İçin Günde On Bin Adım

Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde Toplum Sağlığı Merkezi, ilçe kaymakamlığı ve belediye işbirliği ile sağlıklı yaşam ve obeziteyle mücadeleye dikkat çekmek için yürüyüşün önemi vurgulamak adına TSM önünden başlayarak Akpınar Yaşam Merkezi kitap fuarına kadar yürüyüş gerçekleştirildi.

Öğrencilerin açtığı Sağlıklı Yaşam ve Spora Teşvik pankartları dikkat çekti.

Yürüyüşe katılan öğrenciler açtıkları pankartlarla dikkatleri çekti. Sağlıklı yaşam için spor yap, hareket et sağlıklı kal, spor yap sağlıklı kal gibi teşvik edici sözlerin yazılı olduğu pankartları taşıyan öğrenciler sağlıklı yaşam için yürüdüler.

“Sağlık İçin Günde On Bin Adım” yürüyüş etkinliğine ilçe kaymakamı Zafer Oktay, belediye başkanı Ekrem Yavaş, protokol üyeleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

30 Ağustos Zafer Bayramı İlçemizde Coşkuyla Kutlandı
Başkanımız Ekrem YAVAŞ'ın 30 Ağustos Zafer Bayramı Basın Açıklaması
BASKİ ÇAĞRI MERKEZİ HİZMETİNİZDE
BTT VATANDAŞLARIMIZIN HİZMETİNE DEVAM EDİYOR
Şehidimizi Son Yolculuğuna Binlerce Vatandaşımız ile Birlikte Dualarla Uğurladık.
Şehit Düşen Askerimiz Bu Gün Toprağa Verilecektir
Atlı Cirit Türkiye Yarı Final Müsabakaları Sındırgı’da Başladı