SAĞLIK İÇİN GÜNDE ON BİN ADIM

Sağlık İçin Günde On Bin Adım

Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde Toplum Sağlığı Merkezi, ilçe kaymakamlığı ve belediye işbirliği ile sağlıklı yaşam ve obeziteyle mücadeleye dikkat çekmek için yürüyüşün önemi vurgulamak adına TSM önünden başlayarak Akpınar Yaşam Merkezi kitap fuarına kadar yürüyüş gerçekleştirildi.

Öğrencilerin açtığı Sağlıklı Yaşam ve Spora Teşvik pankartları dikkat çekti.

Yürüyüşe katılan öğrenciler açtıkları pankartlarla dikkatleri çekti. Sağlıklı yaşam için spor yap, hareket et sağlıklı kal, spor yap sağlıklı kal gibi teşvik edici sözlerin yazılı olduğu pankartları taşıyan öğrenciler sağlıklı yaşam için yürüdüler.

“Sağlık İçin Günde On Bin Adım” yürüyüş etkinliğine ilçe kaymakamı Zafer Oktay, belediye başkanı Ekrem Yavaş, protokol üyeleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

15 TEMMUZ SINDIRGI'DA YENİDEN YAŞANDI
SINDIRGI BELEDİYESİ ve METEM ÖĞRENCİLERİ YAŞLILARI UNUTMADI
YAĞCIBEDİR YAĞLI GÜREŞLERİNDE BAŞPEHLİVAN GÜNGÖR EKİN
KARAYOLLARI 14. ŞUBE MÜDÜRÜ YAZICIOĞLU SINDIRGI’DAKİ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ