SAĞLIK İÇİN GÜNDE ON BİN ADIM

Sağlık İçin Günde On Bin Adım

Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde Toplum Sağlığı Merkezi, ilçe kaymakamlığı ve belediye işbirliği ile sağlıklı yaşam ve obeziteyle mücadeleye dikkat çekmek için yürüyüşün önemi vurgulamak adına TSM önünden başlayarak Akpınar Yaşam Merkezi kitap fuarına kadar yürüyüş gerçekleştirildi.

Öğrencilerin açtığı Sağlıklı Yaşam ve Spora Teşvik pankartları dikkat çekti.

Yürüyüşe katılan öğrenciler açtıkları pankartlarla dikkatleri çekti. Sağlıklı yaşam için spor yap, hareket et sağlıklı kal, spor yap sağlıklı kal gibi teşvik edici sözlerin yazılı olduğu pankartları taşıyan öğrenciler sağlıklı yaşam için yürüdüler.

“Sağlık İçin Günde On Bin Adım” yürüyüş etkinliğine ilçe kaymakamı Zafer Oktay, belediye başkanı Ekrem Yavaş, protokol üyeleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

SULU TARIM ÇİFTÇİNİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEK
Kent Estetiği Daire Başkanı Doğan İlk Ziyaretini Sındırgı' ya Gerçekleştirdi
Personelimizin Sağlığını Önemsiyor, Olası Risklerin Tebrini Önceden Alıyoruz
ENGELLERİ BİRLİKTE AŞIYORUZ “ Başkan Yavaş Sındırgı’daki engelli vatandaşlara akülü araçlarını teslim etti. “
Başkan Yavaş İtfaiye Haftasını Kutladı
Belediye Meclisi 26.09.2016 tarihinde toplanıyor.
SINDIRGI METEM’DEN DEMOKRASİ ŞEHİTLERİ İÇİN LOKMA HAYRI
Ekrem Amcalarından, Üç Eylül Anaokulu Öğrencilerine Ziyaret