SAĞLIK İÇİN GÜNDE ON BİN ADIM

Sağlık İçin Günde On Bin Adım

Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde Toplum Sağlığı Merkezi, ilçe kaymakamlığı ve belediye işbirliği ile sağlıklı yaşam ve obeziteyle mücadeleye dikkat çekmek için yürüyüşün önemi vurgulamak adına TSM önünden başlayarak Akpınar Yaşam Merkezi kitap fuarına kadar yürüyüş gerçekleştirildi.

Öğrencilerin açtığı Sağlıklı Yaşam ve Spora Teşvik pankartları dikkat çekti.

Yürüyüşe katılan öğrenciler açtıkları pankartlarla dikkatleri çekti. Sağlıklı yaşam için spor yap, hareket et sağlıklı kal, spor yap sağlıklı kal gibi teşvik edici sözlerin yazılı olduğu pankartları taşıyan öğrenciler sağlıklı yaşam için yürüdüler.

“Sağlık İçin Günde On Bin Adım” yürüyüş etkinliğine ilçe kaymakamı Zafer Oktay, belediye başkanı Ekrem Yavaş, protokol üyeleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Yeni Çöp Kamyonları İle 74 Mahalleye Eş Zamanlı Hizmet Gidecek
Balıkesir AK Parti İl Başkanı Hasan Demiraslan Sındırgı İlçe Ziyaretini Gerçekleştirdi
Ömer Halis Demir Futbol Turnuvasında Dostluk Kazandı
Sındırgı’da Doğal Yaşam Unutulmadı
Kamu Oyuna Duyuru!!!
Sındırgı Belediyesi Karla Mücadelede Durmak Bilmiyor, Başkan Yavaş Kepçe Üstünde Sahadan Ayrılmıyor
Sındırgı’da Sosyal Belediyecilik Her Yerde
Yeni Yıla Ağaç Keserek Değil, Fidan Dikerek Girelim
Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş’ın 2017 yılı için bir mesaj yayımladı.
Sındırgı Kara Teslim Olmadı, Çalışmalar Aralıksız Sürdürülüyor