SAĞLIK İÇİN GÜNDE ON BİN ADIM

Sağlık İçin Günde On Bin Adım

Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde Toplum Sağlığı Merkezi, ilçe kaymakamlığı ve belediye işbirliği ile sağlıklı yaşam ve obeziteyle mücadeleye dikkat çekmek için yürüyüşün önemi vurgulamak adına TSM önünden başlayarak Akpınar Yaşam Merkezi kitap fuarına kadar yürüyüş gerçekleştirildi.

Öğrencilerin açtığı Sağlıklı Yaşam ve Spora Teşvik pankartları dikkat çekti.

Yürüyüşe katılan öğrenciler açtıkları pankartlarla dikkatleri çekti. Sağlıklı yaşam için spor yap, hareket et sağlıklı kal, spor yap sağlıklı kal gibi teşvik edici sözlerin yazılı olduğu pankartları taşıyan öğrenciler sağlıklı yaşam için yürüdüler.

“Sağlık İçin Günde On Bin Adım” yürüyüş etkinliğine ilçe kaymakamı Zafer Oktay, belediye başkanı Ekrem Yavaş, protokol üyeleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Sındırgı ' da Bir İlk Daha Gerçekleşti, Kitap Fuarı Kapılarını Açtı
TÜRKİYE’NİN DÜNÜ ve BUGÜNÜ İLGİLİ İLE DİNLENDİ
HAYALLER GERÇEK OLDU, SINDIRGI – AKHİSAR KARAYOLUNDA ÇALIŞMALAR BAŞLADI
Sındırgı MYO 'da Genç Aşçılar Yarıştı