SAĞLIK İÇİN GÜNDE ON BİN ADIM

Sağlık İçin Günde On Bin Adım

Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde Toplum Sağlığı Merkezi, ilçe kaymakamlığı ve belediye işbirliği ile sağlıklı yaşam ve obeziteyle mücadeleye dikkat çekmek için yürüyüşün önemi vurgulamak adına TSM önünden başlayarak Akpınar Yaşam Merkezi kitap fuarına kadar yürüyüş gerçekleştirildi.

Öğrencilerin açtığı Sağlıklı Yaşam ve Spora Teşvik pankartları dikkat çekti.

Yürüyüşe katılan öğrenciler açtıkları pankartlarla dikkatleri çekti. Sağlıklı yaşam için spor yap, hareket et sağlıklı kal, spor yap sağlıklı kal gibi teşvik edici sözlerin yazılı olduğu pankartları taşıyan öğrenciler sağlıklı yaşam için yürüdüler.

“Sağlık İçin Günde On Bin Adım” yürüyüş etkinliğine ilçe kaymakamı Zafer Oktay, belediye başkanı Ekrem Yavaş, protokol üyeleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Başkan Yavaş Gençlerle Buluştu
Mahalle Ligi Futbol Turnuvası Sındırgı Ayağı Son Buldu
Bostan’dan Sındırgı Çıkartması
Nasırlı Eller Gelecek İçin Buluştu
Sabah Namazı İle Başlayan Programda Başkan Yavaş Kepçeyi Eline Aldı Vatandaşların İçini Isıttı
2018’in İlk Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi.
Sosyal Belediyecilik İle Mutluluk Sındırgı’nın Her Köşesinde
Kalkınmanın En Büyük Önceliği Bayanlardır