SAĞLIK İÇİN GÜNDE ON BİN ADIM

Sağlık İçin Günde On Bin Adım

Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde Toplum Sağlığı Merkezi, ilçe kaymakamlığı ve belediye işbirliği ile sağlıklı yaşam ve obeziteyle mücadeleye dikkat çekmek için yürüyüşün önemi vurgulamak adına TSM önünden başlayarak Akpınar Yaşam Merkezi kitap fuarına kadar yürüyüş gerçekleştirildi.

Öğrencilerin açtığı Sağlıklı Yaşam ve Spora Teşvik pankartları dikkat çekti.

Yürüyüşe katılan öğrenciler açtıkları pankartlarla dikkatleri çekti. Sağlıklı yaşam için spor yap, hareket et sağlıklı kal, spor yap sağlıklı kal gibi teşvik edici sözlerin yazılı olduğu pankartları taşıyan öğrenciler sağlıklı yaşam için yürüdüler.

“Sağlık İçin Günde On Bin Adım” yürüyüş etkinliğine ilçe kaymakamı Zafer Oktay, belediye başkanı Ekrem Yavaş, protokol üyeleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Sındırgı’da Tersten Başlayan Bir Yol Hikâyesi Daha Hayat Buluyor
Şehadetinin 96. Yılında Makbule Efe Anıldı, Afrin’e Asker Selamı Gönderildi
Başkan Yavaş "Hizmet Üretiyor, Vatandaşlarımızın Mağdur Olmamaları İçin Sahadan Ayrılmıyoruz "
Sizden Alıyor İhtiyaç Sahiplerine Ulaştırıyoruz
Başkan Yavaş, Gönül Sofralarına Konuk Oluyor
Kadınlar Günü Hediyesi Kadınlar Kahvesi
Eğitimci Yazar Alişan Kapaklıkaya Akpınar Yaşam Merkezinde İlkokul - Lise öğrencileri ve vatandaşlarla buluştu.
Sındırgı Belediyesi Bilgi Evi ve Kültür Bakanlığı Halk Kütüphanesi Ortak Faaliyet Başlıyor
Tek Gayemiz Geleceğimizin Teminatı Gençler
Sındırgı’ya Dönüş Başlayacak