SAĞLIK İÇİN GÜNDE ON BİN ADIM

Sağlık İçin Günde On Bin Adım

Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde Toplum Sağlığı Merkezi, ilçe kaymakamlığı ve belediye işbirliği ile sağlıklı yaşam ve obeziteyle mücadeleye dikkat çekmek için yürüyüşün önemi vurgulamak adına TSM önünden başlayarak Akpınar Yaşam Merkezi kitap fuarına kadar yürüyüş gerçekleştirildi.

Öğrencilerin açtığı Sağlıklı Yaşam ve Spora Teşvik pankartları dikkat çekti.

Yürüyüşe katılan öğrenciler açtıkları pankartlarla dikkatleri çekti. Sağlıklı yaşam için spor yap, hareket et sağlıklı kal, spor yap sağlıklı kal gibi teşvik edici sözlerin yazılı olduğu pankartları taşıyan öğrenciler sağlıklı yaşam için yürüdüler.

“Sağlık İçin Günde On Bin Adım” yürüyüş etkinliğine ilçe kaymakamı Zafer Oktay, belediye başkanı Ekrem Yavaş, protokol üyeleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

ÇOK AMAÇLI SALONLAR VATANDAŞA KOLAYLIK SAĞLIYOR
SINDIRGI BELEDİYESİ’NDEN BAYANLARA HER ALANDA DESTEK
“KİRALIK BİNADA HİZMET VEREN SAĞLIK OCAKLARINDAN, TAM TEŞEKKÜLLÜ DEVLET HASTANESİNE”
668 AİLE EVLERİNE KAVUŞUYOR
SINDIRGI SICAK ASFALTLA TANIŞTI
MUTLULUKLAR PAYLAŞTIKÇA ÇOĞALIYOR
Mis Kokulu Hasat Şenliği
Belediyemize borcu olan mükelleflerin dikkatine !
Başkan Yavaş “ Sındırgı’da Değişim Rüzgârının Temeli AK Partidir “
Zeytindalında İlk Bayram