BAŞKAN YAVAŞIN BERAT KANDİLİ MESAJI

Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, Berat Kandil’inin tüm İslam âleminin beratına, insanlığın barış ve huzuruna vesile olmasını diledi.

Berat Kandili nedeniyle bir mesaj yayınlayan Başkan Yavaş, “11 ayın Sultanı mübarek Ramazan ayının habercisi, bu mübarek Ramazan Ayından önceki son kandil gecesi olan Berat kandiline ulaşmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Rahmet mevsimi üç aylar içinde yer alan ve müminlere temize çıkma, borçtan kurtulma, duaların kabul olup bağışlanma kapılarının ardına kadar açıldığı Berat Kandil’ini idrak ediyoruz. Allah’ın ihsanına kavuşmayı murat ettiğimiz bu rahmet gecesi, vicdanını muhasebeye çekmek, nefsini terbiye etmek, kötülüklerden arınmak, hataları telafi etmek için bize sunulmuş eşsiz bir fırsattır.

Ramazan ayının müjdeleyicisi Berat Kandili de Müslümanların günahlarından arındıkları önemli ve mübarek bir gecedir. Bu gecenin; bizleri birlik, dirlik, kardeşlik, paylaşma, barış ve sevgi çemberinde buluşturmasını diliyorum. İnanıyorum ki bu kutsal gecede; tüm milletimizce vicdani bir muhasebe yapacak, Rabbimizin rızasını kazanma arzu ve iştiyakını içinde barındıracak, fitneye karşı kendimizi geri kılacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle, Cenab-ı Hakk’ın affediciliği ve bağışlayıcılığını öğrettiği bu mübarek Berat gecesinin tüm vatandaşlarımıza ve İslam âlemine Merhamet, kardeşlik, huzur ve birliktelik getirmesini gönülden niyaz ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle sevgili hemşerilerimin, aziz milletimin ve cümle Müslümanların Cuma günü ile süslenen Berat Kandil’ini tebrik eder, başta Türkiye olmak üzere, tüm İslam âleminin beratına, insanlığın barış ve huzuruna vesile olmasını dilerim” dedi.

SINDIRGI’DA BİNLERCE ÇOCUK SİNEMA İLE BULUŞTU, AÇIK HAVADA İLK SİNEMA DENEYİMİ GERÇEKLEŞTİ
SINDIRGI BELEDİYESİNDEN FİYAT-ETİKET DENETİMİ
SINDIRGI BELEDİYESPOR RAKİBİNE GÖZ AÇTIRMADI, EFSANELER UNUTULMADI
BAŞKAN YAVAŞ “ ÇALIŞANIMIZIN HAKKINI HER ZAMAN KORUYORUZ ”
SINDIRGI’DA JEOTERMAL ISINMADA SÖZ BELEDİYE’NİN
SINDIRGI GÜREŞ TAKIMI TÜRKİYE'YE PEHLİVAN YETİŞTİRİYOR
SINDIRGI’DA JEOTERMAL İŞLEMLERİ ARTIK SIN-JET A.Ş. TARAFINDAN YÜRÜTÜLECEK
SINDIRGI’DA GELENEK BOZULMADI, ÖĞRENCİLERE KIRTASİYE PAKETLERİ DAĞITILDI.
DEVLET ELİ GÖNÜL KAZANDI TAŞ' IN İLK MİSAFİRİ KOMŞULARI OLDU
SINDIRGI’DA YUSUF GÜNEY COŞKUSU VATANDAŞLAR MEYDANLARA SIĞMADI