BAŞKAN YAVAŞIN BERAT KANDİLİ MESAJI

Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, Berat Kandil’inin tüm İslam âleminin beratına, insanlığın barış ve huzuruna vesile olmasını diledi.

Berat Kandili nedeniyle bir mesaj yayınlayan Başkan Yavaş, “11 ayın Sultanı mübarek Ramazan ayının habercisi, bu mübarek Ramazan Ayından önceki son kandil gecesi olan Berat kandiline ulaşmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Rahmet mevsimi üç aylar içinde yer alan ve müminlere temize çıkma, borçtan kurtulma, duaların kabul olup bağışlanma kapılarının ardına kadar açıldığı Berat Kandil’ini idrak ediyoruz. Allah’ın ihsanına kavuşmayı murat ettiğimiz bu rahmet gecesi, vicdanını muhasebeye çekmek, nefsini terbiye etmek, kötülüklerden arınmak, hataları telafi etmek için bize sunulmuş eşsiz bir fırsattır.

Ramazan ayının müjdeleyicisi Berat Kandili de Müslümanların günahlarından arındıkları önemli ve mübarek bir gecedir. Bu gecenin; bizleri birlik, dirlik, kardeşlik, paylaşma, barış ve sevgi çemberinde buluşturmasını diliyorum. İnanıyorum ki bu kutsal gecede; tüm milletimizce vicdani bir muhasebe yapacak, Rabbimizin rızasını kazanma arzu ve iştiyakını içinde barındıracak, fitneye karşı kendimizi geri kılacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle, Cenab-ı Hakk’ın affediciliği ve bağışlayıcılığını öğrettiği bu mübarek Berat gecesinin tüm vatandaşlarımıza ve İslam âlemine Merhamet, kardeşlik, huzur ve birliktelik getirmesini gönülden niyaz ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle sevgili hemşerilerimin, aziz milletimin ve cümle Müslümanların Cuma günü ile süslenen Berat Kandil’ini tebrik eder, başta Türkiye olmak üzere, tüm İslam âleminin beratına, insanlığın barış ve huzuruna vesile olmasını dilerim” dedi.

Kamu Oyuna Duyuru!!!
Sındırgı Belediyesi Karla Mücadelede Durmak Bilmiyor, Başkan Yavaş Kepçe Üstünde Sahadan Ayrılmıyor
Sındırgı’da Sosyal Belediyecilik Her Yerde
Yeni Yıla Ağaç Keserek Değil, Fidan Dikerek Girelim
Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş’ın 2017 yılı için bir mesaj yayımladı.
Sındırgı Kara Teslim Olmadı, Çalışmalar Aralıksız Sürdürülüyor
Mahalle Ligi Futbol Turnuvası Sındırgı Ayağı Başladı
Gençler Forma Heyecanı Yaşadı
Sındırgı Halep İçin Birleşti, 4 Yardım TIR’ı Yola Çıktı