BAŞKAN YAVAŞIN BERAT KANDİLİ MESAJI

Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, Berat Kandil’inin tüm İslam âleminin beratına, insanlığın barış ve huzuruna vesile olmasını diledi.

Berat Kandili nedeniyle bir mesaj yayınlayan Başkan Yavaş, “11 ayın Sultanı mübarek Ramazan ayının habercisi, bu mübarek Ramazan Ayından önceki son kandil gecesi olan Berat kandiline ulaşmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Rahmet mevsimi üç aylar içinde yer alan ve müminlere temize çıkma, borçtan kurtulma, duaların kabul olup bağışlanma kapılarının ardına kadar açıldığı Berat Kandil’ini idrak ediyoruz. Allah’ın ihsanına kavuşmayı murat ettiğimiz bu rahmet gecesi, vicdanını muhasebeye çekmek, nefsini terbiye etmek, kötülüklerden arınmak, hataları telafi etmek için bize sunulmuş eşsiz bir fırsattır.

Ramazan ayının müjdeleyicisi Berat Kandili de Müslümanların günahlarından arındıkları önemli ve mübarek bir gecedir. Bu gecenin; bizleri birlik, dirlik, kardeşlik, paylaşma, barış ve sevgi çemberinde buluşturmasını diliyorum. İnanıyorum ki bu kutsal gecede; tüm milletimizce vicdani bir muhasebe yapacak, Rabbimizin rızasını kazanma arzu ve iştiyakını içinde barındıracak, fitneye karşı kendimizi geri kılacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle, Cenab-ı Hakk’ın affediciliği ve bağışlayıcılığını öğrettiği bu mübarek Berat gecesinin tüm vatandaşlarımıza ve İslam âlemine Merhamet, kardeşlik, huzur ve birliktelik getirmesini gönülden niyaz ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle sevgili hemşerilerimin, aziz milletimin ve cümle Müslümanların Cuma günü ile süslenen Berat Kandil’ini tebrik eder, başta Türkiye olmak üzere, tüm İslam âleminin beratına, insanlığın barış ve huzuruna vesile olmasını dilerim” dedi.

Sındırgı’da Tersten Başlayan Bir Yol Hikâyesi Daha Hayat Buluyor
Şehadetinin 96. Yılında Makbule Efe Anıldı, Afrin’e Asker Selamı Gönderildi
Başkan Yavaş "Hizmet Üretiyor, Vatandaşlarımızın Mağdur Olmamaları İçin Sahadan Ayrılmıyoruz "
Sizden Alıyor İhtiyaç Sahiplerine Ulaştırıyoruz
Başkan Yavaş, Gönül Sofralarına Konuk Oluyor
Kadınlar Günü Hediyesi Kadınlar Kahvesi
Eğitimci Yazar Alişan Kapaklıkaya Akpınar Yaşam Merkezinde İlkokul - Lise öğrencileri ve vatandaşlarla buluştu.
Sındırgı Belediyesi Bilgi Evi ve Kültür Bakanlığı Halk Kütüphanesi Ortak Faaliyet Başlıyor
Tek Gayemiz Geleceğimizin Teminatı Gençler
Sındırgı’ya Dönüş Başlayacak