ŞEHADET GECESİ İLE TÜM ŞEHİTLER ANILDI

ŞEHADET GECESİ ile Tüm Şehitler Anıldı

Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde Sındırgı Belediyesi, ilçe kaymakamlığı, STK’lar işbirliği ile Akpınar Yaşam Merkezinde tüm şehitlerin anısına Şehadet Gecesi düzenlendi.
"Şehadet Gecesi" programında şehadet makamının yüceliği anlatılırken tüm şehitler hayırla yad edildi.

Adem BİLGETAY ve Halil BİLGETAY ın Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan ekinliğe konuşmacı olarak Şehit Polis Memuru Fethi SEKİN’in babası Mehmet Zeki SEKİN ve Şehit Polis Memuru Ahmet Alp TAŞDEMİR’in babası İbrahim TAŞDEMİR katıldı. Şehitlerin hayatlarının konu edildiği sinevizyon gösterimi sonrası program, yapılan dua ile sona erdi.

Şehit Polis Memuru Ahmet Alp TAŞDEMİR’in babası İbrahim TAŞDEMİR “ Bu program bu milletin devletine, vatanına, şehitlerine, mukaddesatına, dinine, nasıl sahip çıktığının açık bir göstergesidir. Okunan kur’an, salalar ve Şehitlerimiz anıldığında nemlenen gözler, duygulanan gönüller bu milletin bütünlüğünü gösteriyor. Bu da bu milletin asla bölünmeyeceğinin, ilelebet ayakta kalacağının göstergesidir. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum, tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum. “ sözleri ile düşüncelerini dile getirdi.
Şehit Polis Memuru Fethi SEKİN’in babası Mehmet Zeki SEKİN “ Bizleri unutmayan, bugün misafir eden herkese teşekkür ediyorum. Benim fethim Türkiye’nin kalbinde yaşıyoruz. Rabbime şükürler olsun. Bundan sonra canlar yanmasın. Şehitlerimize Allah rahmet eylesin. “dedi.

Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş “ Bu vatan cennet bir vatan. Bu vatan uğruna Çanakkale’de Kurtuluş Savaşında, 15 Temmuz’da, yaşamın her evresinde ülkemizin bütünlüğü bağımsızlığımız için canını feda eden Şehitlerimiz var. Tüm şehitlerimizin anısına Şehadet Gecesini gerçekleştirdik. Mart ayı Şehadet ayı. Bizler de şehitlerimizi dualarla yâd ettik. Böyle programlar olacak, gelecek nesiller şehitlerimizi iyi anlayacak ki, bu vatanın vatan olduğu anlaşılsın. Rabbim birliğimizi bütünlüğümüzü daim eylesin, tüm Şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Programa katılan Şehit ailelerimiz başta olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyorum. “dedi.

Sındırgı İlçe Kaymakamı Zafer Oktay ise “ Bugün ders niteliğinde bir program gerçekleştirdik. Şehit ailelerimizle bir araya geldik. Milletimiz gerçekten şehitlerimizle, kahramanlarımızla gurur duyuyor. Bu da birlik beraberliğimizi güçlendiriyor. Bu millet ilelebet hep ayakta kalacak, birlik beraberliğimize asla zarar gelmeyecektir. Şehitlerimize rahmet diliyor, ailelerimize şükranlarımı sunuyorum.” Sözleri ile düşüncelerini dile getirdi.

Düzenlenen programa ilçe kaymakamı Zafer OKTAY, Belediye Başkanı Ekrem YAVAŞ, İl Müftüsü Ramazan TOPCAN, Siyasi Parti Temsilcileri, Şehit aileleri, daire amirleri ve vatandaşlarımızın katıldı.

Belediye Meclisi 01.03.2016 tarihinde toplanıyor.
Yaralı Operatör Memleketine Döndü
Öğrencilerimizin Sağlığını Önemsiyoruz