YAĞCIBEDİR DİYARINDAN BAŞKAN ERDOĞAN'A KÜLLİYE MOTİFLİ HALI

Balıkesir Milletin Adamını Ağırladı Sındırgı Meydanları Boş Bırakmadı

17 Şubat Pazar günü AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Balıkesir Kuva-yi Milliye Meydanında vatandaşlarla buluştu. Tarihinin en kalabalık mitingine Sındırgı’dan da binlerce vatandaş katıldı.
Cumhur ittifakı birlikteliği tarihi buluşmada da yankısını gösterdi. Sındırgı MHP teşkilatı da mitingte yerini aldı. Balıkesir’de AK Gençler ve Milliyetçi Hareket Partili gençler kortej eşliğinde destek sloganları ile mitinge katılım sağladı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Balıkesir’e müjdelerle geldiği mitingte Cumhur İttifakı adayları da tanıtıldı.
Kuva-yi Milliye meydanındaki mahşeri kalabalık 31 Martın zaferle sonuçlanacağını müjdeleyen bir birliktelik oldu.

Yağcıbedir diyarından Külliye motifli halı Başkan Erdoğan’a Hediye Edildi

CUMHURBAŞKANI  ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Balıkesir'de her zamanki gibi muhteşem bir kalabalıkla buluştu. Kuvayi-Milli Meydanında yaklaşık 80 bin Balıkesirliye hitap etti.

İlçelerden de onbinlerce katılım olurken, hemen her ilçesi ayrı bir değere sahip olan Balıkesir'in ilçe Belediye başkanları  günün anısına Recep Tayyip Erdoğan'a hediye vermek için birbiriyle yarıştı. Bunlardan en anlamlısı ise Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş'ın verdiği hediye oldu.

Yağcıbedir diyarınının belediye başkanı Yavaş, Türkiye Devlet Başkanı Erdoğan’a Külliye motifli halı ve Hanımeli Çarşısı’nda hünerli hanımların işlediği seccade hediye etti..

Sındırgı'dan binlerce hemşehrisiyle birlikte Kuva-yi Milliye Meydanındaki yerini alan Ekrem Yavaş, "Bu yol Senin yolundur, dönmek bilmez yürürüz." diyerek Erdoğan'a sevgisini bir kez daha dile getirdi.

Başvan Yavaş, Hanımeli Çarşısı’nda hünerli hanımların işlediği seccade hediye ederken kısa bilgi verdi.

Sındırgı’nın Uçan Halısı Emitt’te Sergilendi, Tanıtılan Değil Aranan İlçe Oldu
Sındırgı’da Tütün Alımı Devam Ediyor